Ακριβώς 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ένα από τα δημοφιλέστερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών, το «All I Want For Christmas» της Μαράια Κάρεϊ, συνεχίζει να «σπάει» μουσικά ρεκόρ και να προσθέτει διακρίσεις στην ήδη επιτυχημένη του πορεία.

Αυτή τη φορά και σύμφωνα με το Chart Data, η χριστουγεννιάτικη επιτυχία του 1994 έχει καταλάβει την κορυφαία θέση στη λίστα με τα τραγούδια γυναίκας τραγουδίστριας με τα περισσότερα steams μέσα σε μία μέρα στο Spotify, με 8.069.105 ροές (steams) στις 24 Δεκεμβρίου.

To «All I Want For Christmas» έχει σημειώσει πάνω από 300 εκ. steams στο Spotify και είναι πλέον το τρίτο τραγούδι της δεκαετίας του 1990 που έχει καταγράψει το συγκεκριμένο ρεκόρ και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για γυναίκα καλλιτέχνη.

Πρόσφατα μάλιστα το Billboard ανακοίνωσε ότι το τραγούδι βρίσκεται ξανά στο «Billboard Top 10» και ότι για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του σκαρφάλωσε στη 9η θέση του chart.

Τα κέρδη

Με όλα τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι τα κέρδη που έχει αποφέρει το τραγούδι στην Μαράια Κάρεϊ. Σύμφωνα με το Newsweek, η τραγουδίστρια από τότε που κυκλοφόρησε ο χριστουγεννιάτικος ύμνος, από το 1994 έχει κερδίσει 60 εκατ. δολάρια.

Η 47χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, σόουλ και rhythm and blues, στιχουργός, παραγωγός και ηθοποιός είναι η τρίτη γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ με πωλήσεις που φτάνουν τα 63,5 εκατομμύρια αντίτυπα.