Αναστάτωση προκάλεσε στους επιβάτες και το πλήρωμα αεροσκάφους 44χρονη που με τις φωνές της και την επιθετικότητά της υποχρέωσε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Ο λόγος: ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από τη Μόσχα στη Ζυρίχη αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης επειδή 44χρονη ελβετίδα επιβάτιδα, της business class, η οποία ζητούσε επίμονα ένα ποτήρι σαμπάνιας, άρχισε να γίνεται επιθετική όσο έβλεπε ότι δεν εκπληρωνόταν η επιθυμία της.

Οι φωνές δεν άργησαν να ηχήσουν. Το πλήρωμα καμπίνας καθησύχασε τη γυναίκα, λέγοντάς της ότι θα πιει το ποτό σε ελάχιστα λεπτά.

Επιασε την αεροσυνοδό από τον καρπό

Ωστόσο, εκείνη σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει πάνω-κάτω στον διάδρομο του αεροσκάφους ενώ έπιασε μια αεροσυνοδό από τον καρπό.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα ο πιλότος αναγκάστηκε να ζητήσειαναγκαστική προσγείωση στην Στουτγάρδη. Εκεί, η 44χρονη παρελήφθη από τις αρχές και πέρασε από αλκοτέστ.

Δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ, και για… καλή της τύχη δεν συνελήφθη. Πλήρωσε όμως πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Επόμενη απαίτησή της: Να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο και να συνεχίσει το ταξίδι της για τη Ζυρίχη. Η άρνηση του πιλότου, ωστόσο, ήταν κατηγορηματική…