Σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός μοστράρει παίκτες στη βιτρίνα, προσδοκώντας πωλήσεις για να ανασάνει οικονομικά, εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής ο Κλάουντιο Ρανιέρι!

Ο ιταλός τεχνικός – που έπαθε στραπάτσο με την Εθνική Ελλάδας και έφτασε στην ποδοσφαιρική εποποιία με τη Λέστερ – καθοδηγεί πλέον τη Ναντ και σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα But Football Club τηλεφώνησε στον Λούκας Βιγιαφάνιες για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στην πορτογαλική «Desporto ao Minuto» ο Νούνο Ρέις προέβλεψε ότι «ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει το Νο1 στην εστία της Μπενφίκα».

Ανέφερε ακόμη για τη Λεωφόρο πως «προκαλεί φόβο στους αντιπάλους. Η Αστυνομία δεν ελέγχει και τόσο τους οπαδούς, άρα οι οπαδοί… κάνουν κουμάντο. Το παρακάνουν, με την καλή έννοια. Δεν φοβήθηκα ποτέ, για να μην υπάρχουν μπερδέματα».

n Δεν προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς χθες, αλλά εκτιμάται ότι θα προλάβουν το κυριακάτικο ντέρμπι (19/11) με την ΑΕΚ οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Γιόχανσον και Κουλιμπαλί. Το ενδεχόμενο συμμετοχής του Τσάβες θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της εβδομάδας.