Ο Μίχαελ Σκίμπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ υποστήριξε πως θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στάθηκε στην πορεία της ελληνικής ομάδας σε όλη τη φάση των προκριματικών, σημειώνοντας ότι η η Εθνική έκανε ένα άσχημο παιχνίδι και αυτό κόστισε την πρόκριση.

«Η επόμενη μέρα θα είναι σίγουρα θλιμμένη, γιατί είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στο Μουντιάλ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φυσικά και θα παραμείνω στον πάγκο της Εθνικής», είπε χαρακτηριστικά, σε ότι αφορά το μέλλον.

«Είχαμε 12 αγώνες στους οποίους πήγαμε πολύ καλά, δυστυχώς μόνο σε έναν δεν ήμασταν καλοί, σε αυτόν στο Ζάγκρεμπ πριν τρεις μέρες, και το πληρώσαμε. Δείξαμε πως ήμασταν ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια των προκριματικών, ωστόσο στο πρώτο ματς με την Κροατία ήμασταν άτυχοι με την –από το πουθενά- τιμωρία του Μανωλά, με τον Τοροσίδη τραυματία, με τους Μάνταλο και Δώνη εξίσου νοκ-άουτ. Αυτές οι απουσίες επηρέασαν τη χημεία της ομάδας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό».

Για το ματς με την Κροατία σημείωσε: «Παίξαμε εξαιρετικά και η Κροατία δεν ήταν καλή. Στο προηγούμενο παιχνίδι συνέβη το αντίστροφο. Κάναμε λάθη στο Ζάγκρεμπ και σκόραραν από το πουθενά κάποια γκολ. Σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη. Είμαστε ομάδα, όμως, όλοι μαζί κάνουμε λάθη, όλοι μαζί φτάνουμε σε νίκες»