Την νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 10-7, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφερε να πάρει προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και έχοντας διαρκώς «κεφάλι» στο σκορ, πήρε την νίκη.Ο Ολυμπιακός είχε 5/9 στον παίκτη παραπάνω ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης 3/7.

Τρία τέρματα για τις «ερυθρόλευκες» πέτυχε η Ελευθερία Πλευρίτου ενώ τέσσερα για τον ΝΟ Βουλιαγμένης η Ιωάννα Χυδηριώτη.

***Την 4η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, αφού επικράτησε της Γλυφάδας στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης με 12-7 και βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς, μαζί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος «υπέταξε» στον Πειραιά με 16-7 την Βουλιαγμένη. Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν Παλαιό Φάληρο και Υδραϊκός επί του Πανιωνίου (7-5) και των Χανίων (8-7) αντίστοιχα. Σημαντικές επίσης νίκες είχαμε για τον Εθνικό στη Θεσσαλονίκη με 7-6 επί του ΠΑΟΚ και τη Χίο με 11-7 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 16-7

ΠΑΟΚ-Εθνικός 6-7

Υδραϊκός-Χανιά 8-7

ΟΦΗ-Χίος 7-11

Παλ. Φάληρο-Πανιώνιος 7-5

Απόλλων Σμύρνης-Γλυφάδα 12-7