Η Λίβερπουλ τίμησε τη ζωντανή ιστορία της. Το απόγευμα της Παρασκευής οι reds, πραγματοποίησαν την εκδήλωση για τη μετονομασία της κύριας εξέδρας του «Άνφιλντ», με το όνομα ενός θρύλου του συλλόγου,του μεγάλου Κένι Νταλγκλίς.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και δύο σπουδαίες προσωπικότητες της μεγάλης αντιπάλου. Ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον και ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

«Το να βλέπει κανείς το όνομα του στην εξέδρα είναι κάτι σπουδαίο. Σε κάνει υπερήφανο. Παρ’ όλα αυτά, αισθάνομαι μία μικρή αμηχανία όταν κοιτάω την εξέδρα. Υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Είναι κάτι υπέροχο για εμένα και την οικογένεια μου», είπε ο Νταλγκλίς εμφανώς συγκινημένος.

Ο Κένι Νταλγκλίς πήγε στο Ανφιλντ πριν από 40 χρόνια. Η Λίβερπουλ είχε δαπανήσει τότε, 440.000 λίρες, ρεκόρ για την εποχή, για να πείσει την Σέλτικ να τον παραχωρήσει καθώς αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Κέβιν Κίγκαν. Ο Σκοτσέζος κατέκτησε 20 τίτλους με τη Λίβερπουλ ως ποδοσφαιριστής και 11 ως προπονητής.