Στελέχη υψηλών προσόντων και απαιτήσεων για τη στελέχωση των τμημάτων μάρκετινγκ αναζητούν εταιρείες τροφίμων, πληροφορικής και φαρμακευτικής. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα προηγούμενη εργασιακή εμπειρία αλλά και σπουδές με κατεύθυνση το μάρκετινγκ. Συγκεκριμένα: διευθυντή μάρκετινγκ αναζητά η ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας Power Health. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πάνω από τέσσερα χρόνια εμπειρίας σε παρόμοια θέση, αλλά και να είναι κάτοχοι ΒΑ και MSc στην εμπορία. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας καθώς και δεξιότητες στη διαχείριση έργου.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη διεύθυνση: http://www.powerhealth.gr/profil/kariera/.

* Ατομα για εξάωρη απασχόληση για το εμπορικό της τμήμα αναζητά η εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών τηλεφωνικής υπηρεσίας Online Sales. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία, γνώση Η/Υ, ευελιξία ωραρίου και ομαδικό πνεύμα.

Η εταιρεία προσφέρει συμβάσεις αορίστου χρόνου, σταθερό μισθό και επιπλέον μπόνους παραγωγικότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους στη διεύθυνση: http://www.onlinesales.gr/el/cv/.

* Υπεύθυνο ανάπτυξης αγοράς αναζητά η εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων Vitex. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και του MS Office.

Επιπλέον θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τριών ετών σε συναφή εταιρεία ή κλάδο και τη δυνατότητα ταξιδιών και διανυκτέρευσης εκτός Αθηνών. Βιογραφικά θα υποβάλλονται στη διεύθυνση: http://www.vitex.gr/13/el/Kariera/.

* Area sales manager επιθυμεί να προσλάβει η βιομηχανία γάλακτος Κρι Κρι στις Σέρρες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με κατεύθυνση Business ή Marketing ή συναφούς ειδικότητας, καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σε θέματα Management. Επίσης θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση αγγλικών, ενώ η γνώση ιταλικών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Επιπλέον, απαιτείται πολύ καλή γνώση χειρισμού προγραμμάτων Office και SAP, ενώ κρίνεται απαραίτητη η εμπειρία τριών ετών σε ανάλογη θέση στον κλάδο των FMCG.

Βιογραφικά σημειώματα να σταλούν στην ΤΘ 75 Σέρρες ή στο fax 23210- 68.311 ή στο e-mail career@krikri.gr.

* Εναν υπάλληλο για τη θέση του account manager αναζητά η εταιρεία Πλαίσιο.Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με κατεύθυνση Πληροφορική ή Μάρκετινγκ και τουλάχιστον δύο έτη εργασιακή εμπειρία σε Β2Β πωλήσεις ή υποστήριξη πωλήσεων σε οργανωμένη εμπορική διεύθυνση. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα και να είναι εξοικειωμένοι στην πληροφορική σε περιβάλλον Windows, MS Office.