Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και από τις πρώτες δηλώσεις του έδειξε να έχει αντιληφθεί ποια είναι τα αγκάθια που έχει να αντιμετωπίσει. «Η εξεύρεση οικονομικών πόρων φαντάζει ως το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη δημιουργία ενός μοντέρνου, αξιόπιστου και δίκαιου επαγγελματικού πρωταθλήματος. Είναι καιρός όλοι μας να ξεπεράσουμε την οπτική τού τι συμφέρει την ομάδα μας και να δούμε συνολικά ποιο είναι το καλό του αθλήματος που τόσο αγαπάμε, απαλλαγμένοι από ιδεοληψίες που τόσο μας έχουν κοστίσει» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο επί δέκα χρόνια παράγοντας του ΠΑΟΚ.

Το ζητούμενο είναι τι είδους

πρωτάθλημα θέλουν οι Αιώνιοι

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη σχεδόν ομόφωνα, καθώς δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα στις χθεσινές εκλογές, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης δεν είναι καθόλου σίγουρο αυτό που κυκλοφόρησε ως φήμη ότι ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έριξε «λευκό». Το βέβαιον είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι και οι Πράσινοι οφείλουν να συνδράμουν στην επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του προϊόντος. Εκτός αν τους αρέσει ένα πρωτάθλημα πατρικίων και πληβείων, που θεσπίζει αλλαγή στο σύστημα των πλέι οφ και στον αριθμό των ξένων μεσούσης της περιόδου και για τρίτη σερί σεζόν δεν μερίμνησε για τη διεξαγωγή του All Star Game.

Πήρε διαβατήριο η μητέρα,

έπεται τώρα και ο γιος

Η στήλη μαθαίνει ότι έπειτα από περιπέτειες, χαμένους φακέλους και άλλα ευτράπελα, η ελληνικής καταγωγής μητέρα του Ζακ Ογκαστ, Λία Τζιμούλις, απέκτησε χθες το ελληνικό διαβατήριο και έτσι τις επόμενες ημέρες παίρνει σειρά και ο εκρηκτικός πάουερ φόργουορντ της τουρκικής Ουσάκ. Ταυτόχρονα, ανοίγει η πόρτα για τη συμμετοχή του στην Εθνική Ανδρών, που τόσο έντονα επιθυμεί, ωστόσο οι ελληνικές ομάδες και οι διάφοροι ατζέντηδες που τον πολιορκούν δεν θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους, καθώς ο βασικός στόχος του Ογκαστ είναι το ΝΒΑ.