Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων έως το τέλος της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας. Ο 26χρονος επιθετικός υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός έξι εβδομάδες, κατά συνέπεια αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές Μαΐου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πρίγιοβιτς θα χάσει τα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Πανιώνιο και ακολουθούν οι συναντήσεις με Λάρισα (2/4 εντός), Ατρόμητο (5/4 εκτός), Παναθηναϊκό (9/4 εντός), Πλατανιά (23/4, εκτός) και Κέρκυρα (30/4, εντός), ενώ θα χάσει και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου στην περίπτωση που διεξαχθούν τον Απρίλιο. Ετσι, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο τραυματισμός του Πρίγιοβιτς είναι σημαντικό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε ισχυροποιήσει την επίθεση και αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Σε επτά αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει πέντε γκολ σε οκτώ τελικές, ενώ άλλα δύο έχει σημειώσει στο Κύπελλο. Ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του διπλού και καταλαβαίνοντας ότι το πρόβλημα ήταν σοβαρό χτύπησε με δύναμη το δοκάρι της εστίας.