Ενα 7λεπτο έκρινε τα πάντα στα Χανιά. Η αποβολή του Γκαέλ Αντονιάν στο 23ο λεπτό έδωσε αριθμητική υπεροχή στον Πλατανιά και το γκολ του Μουνάφο στο 30′ έδωσε το προβάδισμα και τελικά τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου που συνεχίζει να κάνει όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Βέροια που γνώρισε την 7η συνεχόμενη ήττα της παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει έξι αγωνιστικές περιθώριο για να προλάβει να ανανεώσει την παραμονή στην κατηγορία. Η πιο μικρή απόσταση (Λεβαδειακός) που πρέπει να καλύψει είναι 4 βαθμοί. Αντιθέτως, ο Πλατανιάς με τη 10η νίκη του και τους 38 βαθμούς που έχει ήδη συγκεντρώσει παραμένει κοντά στα… σύνορα. Το πρόγραμμα όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46′ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (70′ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (79′ Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

Βέροια: Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (70′ Μπελαΐντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (74′ Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46′ Σισοκό), Καπετάνος.