Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικού στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» για την 24η αγωνιστική της Super League.

Στο 24ο λεπτό ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκες, που βρήκε την μπάλα με την… πλάτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάουλο. .

Στο 36′ ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ζάιρο βρήκε ωραία τον Γιάκο στην περιοχή αλλά ο τελευταίος είδε τον Κυριακίδη να τον σταματάει με εκπληκτικό τρόπο και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Στο β’μέρος ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να είναι πιο επιφυλακτικές και να αναλώνονται σε μάχες, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες του, με τον Παναιτωλικό να οχυρώνεται στα μετόπισθεν, όσο περνούσαν τα αγωνιστικά λεπτά.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα πίεσαν περισσότερο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Κυριακίδη.

Ο διαιτητής, Γιώργος Κύζας (Δράμας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ζάιρο, Τζημόπουλο, Λίλα, Βιντάλ, Μιχαήλ – Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (75′ Κοζορώνης), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες (76′ Βιντάλ), Μπουκουβάλας (68′ Κούτρης), Κόντε, Τζημόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (46′ Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (64′ Φάρλεϊ), Ρέι (82′ Μουνιόθ), Παπαδόπουλος.