Δύο από τους πλέον έμπειρους διαιτητές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Κέβιν Φρεντ και ο Αντονι Τέιλορ, έγιναν θέμα συζήτησης για τα σοβαρά λάθη στα οποία υπέπεσαν στα ματς της 27ης αγωνιστικής.

Ο Κέβιν Φρεντ έχασε δύο αντιαθλητικά χτυπήματα, μεταξύ του Τάιρον Μινγκς και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αρχικά δεν είδε ότι ο παίκτης της Μπόρνμουθ στην προσπάθειά του να περάσει πάτησε τον σουηδό επιθετικό που ήταν πεσμένος στο χορτάρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο Ιμπραΐμοβιτς στην αμέσως επόμενη φάση χτύπησε με τον αγκώνα του τον Μινγκς στο πρόσωπο! Ο Φρεντ δεν τιμώρησε κανέναν, ενώ απεβαλε (δεύτερη κίτρινη) τον Σέρμαν που έσπρωξε στη συνέχεια τον 35χρονο επιθετικό. Τι είπαν οι δύο εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές; «Δεν τον χτύπησα επίτηδες», υποστήριξε ο Μινγκς, ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς είπε πως η αγκωνιά ήταν τυχαίο γεγονός! Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή της Μπόρνμουθ και μάλιστα φρόντισε να του το επισημάνει στη φυσούνα.

Ο Αντονι Τέιλορ κατελόγισε πέναλτι εις βάρος της Σουόνσι ενώ την παράβαση (χέρι) είχε κάνει ο Σαμ Βόουκς της Μπέρνλι. Ο προπονητής της ουαλικής ομάδας Πολ Κλέμεντ ζήτησε περισσότερη χρήση του βίντεο, ενώ ο Τέιλορ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

Τα αποτελέσματα σατην 27η αγωνιστική: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 1-1, Λέστερ – Χαλ 3-1, Στόουκ – Μίντλεσμπρο 2-0, Σουόνσι – Μπέρνλι 3-2,Γουότφορντ – Σάουθαμπτον 3-4, Γουέστ Μπρομ – Κρίσταλ Πάλας 0-2, Λίβερπουλ – Αρσεναλ 3-1, Τότεναμ – Εβερτον 3-2, Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2. Απόψε η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Τσέλσι.