Οι βρυχηθμοί από το Καμπ Νου ακούστηκαν μέχρι το Παρίσι. Το «τέρας» της Μπάρτσα, ο Λιονέλ Μέσι ξύπνησε και προκαλεί τρόμο στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της ρεβάνς του 4-0, την Τετάρτη, στο Καμπ Νου.

Δύο γκολ, δύο ασίστ και ένας πανηγυρισμός-τηλεφώνημα από τον Μέσι στο 5-0 επί της Θέλτα ήταν αρκετά για να προκαλέσουν πανικό στους Γάλλους.

«Προειδοποίηση για το Παρίσι. Η Μπάρτσα ξύπνησε» έγραψε η «Εκίπ», ενώ το «Φρανς Φουτμπόλ» παρατηρεί πως ο Μέσι δείχνει τον δρόμο στους συμπαίκτες του.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργήσει θετικό κλίμα ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι, που θα αποφέρει στον Αργεντινό 35 εκατ. ευρώ ετησίως. Ταυτόχρονα προσπαθούν να μετατρέψουν το Καμπ Νου σε ηφαίστειο.

Ενα πανό διαστάσεων 45×46 μ. που θα γράφει Tots amb l’equip (Ολοι με την ομάδα) θα κάνει την εμφάνισή του στις εξέδρες, ενώ οι 80.000 φίλαθλοι θα έχουν στη διάθεσή τους κάρτες με τις οποίες θα «χρωματίσουν» το Καμπ Νου.

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει αυτή την ιστορική ανατροπή, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, άποψη που συμμερίζονται και οι Παριζιάνοι. Ο προπονητής των τελευταίων Ουνάι Εμερι εκτιμά ότι η ανακοίνωση από τον Λουίς Ενρίκε πως αποχωρεί από την Μπάρτσα στο τέλος της σεζόν θα επηρεάσει θετικά τους Καταλανούς.

Στα άλλα παιχνίδια: Μπέτις – Σοσιεδάδ 2-3, Λεγανές – Γρανάδα 1-0, Εϊμπάρ – Ρεάλ 1-4, Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 2-0, Χιχόν – Λα Κορούνια 0-1, Ατλέτικο – Βαλένθια 3-0, Λας Πάλμας – Οσασούνα 5-2.

Η βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 60, Ρεάλ 59 (ένα ματς λιγότερο).