Πριν από λίγες ημέρες, η Nissan πραγματοποίησε στο Noesis (Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας), εορταστική εκδήλωση για τους επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων της Βορείου Ελλάδος, όπου εκπρόσωποι των εταιρειών ενοικίασης αυτοκίνητων της ευρύτερης περιοχής, έδωσαν το δυναμικό παρόν.

Στο πνεύμα των εορτών, οι επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξουν απόψεις για τα τεκταινόμενα στον κλάδο, αλλά και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και με κάθε λεπτομέρεια, για την ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων της Nissan. Επιπλέον η Nissan επεφύλαξε στους καλεσμένους της και μια συναρπαστική έκπληξη στο Ψηφιακό Πλανητάριο, με την αναπαράσταση αστρονομικών και φυσικών φαινομένων, όπου γίνεται χρήση εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού ψηφιακών προβολών (all-dome video).

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση είχαν τα Nissan QASHQAI και PULSAR, με το πρώτο να πρωτοστατεί στις πωλήσεις της κατηγορίας C και το δεύτερο να σημειώνει μια εξαιρετικά δυναμική πορεία, όντας το πλέον ευρύχωρο hatchback της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν τώρα να αποκτήσουν το QASHQAI από 18.990€, αλλά και το PULSAR από 14.990€. Ιδιαίτερα ελκυστικές είναι οι εκδόσεις 1.5 dCi ACENTA και για τα δύο μοντέλα, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μειωμένες τιμές έως και 1.580€

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από