Την μεγαλύτερη νίκη της σύντομης ευρωπαϊκής ιστορίας της πέτυχε η Ροστόφ, επικρατώντας 3-2 της Μπάγερν στη Ρωσία, για την 5η αγωνιστική του Champions League. Σκόρερ των νικητών οι Αζμούν (44΄), Πολόζ (49΄πεν.) και Νομπόα (67΄), ενώ τα γκολ για τους Βαυαρούς πέτυχαν οι Ντάγκλας Κόστα (35΄), Μπερνάτ (52΄).

Μπορεί η Μπάγερν να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όμως κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν στο ματς.Μάλιστα η ήττα αυτή της στοίχισε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου, καθώς η Ατλέτικο νίκησε 2-0 Αϊντχόφεν στη Μαδρίτη με γκολ που πέτυχαν οι Γκαμεϊρό (55′), Γκριζμάν (66′).

Επίσης, για τη Ροστόφ οι τρεις βαθμοί τη φέρνουν κοντά στην τρίτη θέση και τη συνέχεια της πορείας της στα κύπελλα Ευρώπης.

Απίστευτο ματς που θα θυμούνται για πάντα όσοι το παρακολούθησαν έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Η Μπενφίκα προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο της Μπεσίκτας και 3-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όμως η τουρκική ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισε 3-3 και έμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους «16» του Champions League, καιώς στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι δεν κατάφερε να νικήσει στο Σαν Πάολο

την Ντιναμό Κιέβου (0-0).

Οι «Αετοί» που με νίκη εξασφάλιζαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση προηγήθηκαν με τους Γκουέδες (10΄), Σεμέντο (25΄) και Φέισα για να ακολουθήσει η επική ανατροπή με σκόρερ τους Τοσούν (58΄), Κουαρέσμα (83΄πεν.), Αμπουμπακάρ (89΄). Βασικός ο Κώστας Μήτρογλου αντικαταστάθηκε στο 86΄, ενώ ο Κώστας Σάμαρης μπήκε στο ματς στο 75΄.

Στο Εμιρέιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με τον Καβάνι στο 18′ αλλά στο 45′ η Αρσεναλ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Ζιρού. Στο 59′ με αυτογκόλ του Βεράτι η Αρσεναλ προηγήθηκε 2-1, αλλά η γαλλική ομάδα ισοφάρισε με κεφαλιά του Λούκας (77′) και με το 2-2 είναι φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι (24′ και 55′ πέναλτι), νίκησε στη Γλασκώβη την Σέλτικ με 2-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έφερε 1-1 στο Μπορούσια Παρκ με την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ράφαελ (23′) και η Σίτι ισοφάρισε με τον Σίλβα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος:

Αρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν 2-2

Λουντογκόρετς-Βασιλεία 0-0

Βαθμολογία: Παρί Σεν Ζερμέν και Αρσεναλ από 11, Λουντογκόρετς και Βασιλεία από 2.

2ος όμιλος:

Μπεσίκτας -Μπενφίκα 3-3

Νάπολι-Ντιναμό Κιέβου 0-0

Βαθμολογία: Μπενφίκα και Νάπολι από 8,Μπεσίκτας 7, Ντιναμό Κιέβου 2.

3ος όμιλος:

Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Σέλτικ-Μπαρτσελόνα 0-2

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 12, Μάντσεστεςρ Σίτι 8, Γκλάντμπαχ 5, Σέλτικ 2.

4ος όμιλος:

Ροστόφ-Μπάγερν 3-2

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αϊντχόβεν 2-0

Βαθμολογία: Ατλέτικο Μαδρίτης 15, Μπάγερν 9, Ροστόφ 4, Αϊντχόβεν 1.