Με τη βαλίτσα στο χέρι ήταν ο Αγγελος Αναστασιάδης και αν το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΛ δεν επικρατούσε (2-0, Βαρέλα 9′, Ναζλίδης 82′) του Πανιωνίου, δεν αποκλείεται οι Λαρισαίοι να αναζητούσαν τώρα τον διάδοχο του έμπειρου προπονητή. «Να ξέρετε ότι είχα έτοιμη τη βαλίτσα. Τα μάζεψα τα πραγματάκια μου. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Η ασπίδα της Λάρισας είναι στα αποδυτήρια. Δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Γνωρίζω τι γίνεται. Στην Ελλάδα είμαι. Καλώς ή κακώς, τα είχα εκεί. Εμένα με διώχνουν, δεν φεύγω ποτέ από ομάδα. Εμένα μόνο με διώχνουν. Εγώ δεν παρατάω ομάδα. Εκεί μέσα είναι η ψυχή μου» εξομολογήθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος θα πρέπει να ένιωσε τεράστια ικανοποίηση βλέποντας τον σκόρερ του δεύτερου γκολ Θωμά Ναζλίδη να σπεύδει να το πανηγυρίσει μαζί του! Η αντίδραση της Λάρισας ήρθε μετά την προειδοποίηση του Αλέξη Κούγια για σαρωτικές αλλαγές μετά την πρόσφατη ήττα (2-0) από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος.

Λάρισα: Ξενοδόχοβ, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (70′ Ποτουρίδης), Φάρκας, Κόντορ, Πολ, Ρέντσας, Βαρέλα (56′ Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Αβραάμ, Φατιόν (90+1′ Ναβάρο).

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος (67′ Μασούρας), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης (46′ Τασουλής), Κόρμπος (84′ Ενγκόνγκ), Σιώπης, Φούντας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ.