Μετουσιώνοντας σε ισάριθμα γκολ τα δύο «δώρα» της Κέρκυρας, ο Λεβαδειακός έσπασε το ρόδι σημειώνοντας την πρώτη νίκη του (2-1) στο πρωτάθλημα. Τα δύο ολέθρια λάθη, μάλιστα, έγιναν μέσα σε ένα δεκάλεπτο (20′ και 30′) ξεχαρβαλώνοντας τη συγκέντρωση των Επτανησίων, οι οποίοι εκ των υστέρων συνήλθαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 2-1 με τον Αλέξανδρο Αρναρέλη στο 89′. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Τόνι Σίλβα, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Φώτη Κουτζαβασίλη, και ο Βαγγέλης Μάντζιος μετά την κακή συνεννόηση του γκολκίπερ της Κέρκυρας με τον Βλαντίμιρ Ντιμιτρόφσκι. «Ηταν ένα σημαντικό ματς, έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δεν είχαμε βαθμό μέχρι σήμερα» δήλωσε απλοϊκά ο προπονητής του Λεβαδειακού Ράτκο Ντόστανιτς, ενώ ο ομόλογός του στην Κέρκυρα Μιχάλης Γρηγορίου έκανε χιούμορ: «Αν και δεν έχω δει ακόμη τις φάσεις από τα υπόλοιπα παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι εμείς είχαμε την ευκαιρία της αγωνιστικής και το γκολ της αγωνιστικής».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Ζεζίνιο (85′ Καραμπουέ), Κουλιμπαλί (68′ Καλτσάς), Σίλβα (73′ Μπελγκαζουανί).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι (74′ Ανδρεόπουλος), Βενέτης, Γεωργίου, Ζορμπάς (60′ Αρναρέλης), Γκόμεζ, Νουταλά, Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο (60′ Κόντος), Τουράμ.