Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, οι πολλές διακοπές για τον καταλογισμό φάουλ και τα απανωτά λάθη στη μεσαία γραμμή δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων στους Ζωσιμάδες, ωστόσο κερδισμένος βγήκε ο Πλατανιάς, ο οποίος απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του στη Σούπερ Λίγκα.

«Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μην το χάνεις. Δεν είχαμε προϋποθέσεις να κερδίσουμε το παιχνίδι, τουλάχιστον είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε» το φιλοσόφησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, υποστηρίζοντας ότι δεν θα άλλαζε την τακτική του «και το λέω με ειλικρίνεια, γιατί είχαμε πολλές απουσίες», ενώ ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος σχολίασε: «Χωρίς διάθεση για δικαιολογία, σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να γίνει κάτι από τις δύο ομάδες, που είναι καλές και ποιοτικές. Αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες και κάποια στιγμή ο διαιτητής άφησε να ξεφύγει το παιχνίδι».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μπέριος, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης, Ζαΐρο (75′ Βιδάλ), Μαμπουλού, Κούτρης (70′ Δώνης), Κόντε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83′ Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος, Μενδρινός (90+1′ Ντιλαβέρ), Μουνάφο (66′ Στάθης), Γιακουμάκης.