Τα αστέρια λάμπουν στον ουρανό και κάπως έτσι πρόκειται να φερθεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον «μύθο» του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Οι «πράσινοι» μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της ομάδας, Παναγιώτη Τριαντόπουλου, γνωστοποίησαν την ειλημμένη απόφαση να αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο 13!

Ως ελάχιστη τιμή στην προσφορά του αρχηγού, το «τριφύλλι» θα κρεμάσει στον ουρανό του ΟΑΚΑ, τη φανέλα του «3D», την οποία δεν φορέσει ποτέ ξανά κάποιος άλλος αθλητής του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση από την πλευρά του συλλόγου, όπως ακριβώς είχε κάνει μερικά χρόνια πριν και για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη (αποσύροντας τότε τη φανέλα με το νούμερο 4).

Μια ανάσα από τον Σίνγκλετον

Στα μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον. Οι «πράσινοι» τα έχουν «βρει» σε όλα με τον Αμερικανό φόργουορντ και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος άσος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα τόσο στην Euroleague όπου είχε σε 31 αγώνες, 8.4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο, ενώ στην VTB League σε 32 ματς είχε 9.4 πόντους και 5,1 ριμπάουντ.