Ο Ολυμπιακός έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά το κουτσό βήμα του Γιώργου Πρίντεζη έχει κάνει τους Ερυθρολεύκους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα.

Οι πιθανότητες να έχει υποστεί ρήξη πελματιαίας απονευρωσίτιδας είναι πολλές και αν επιβεβαιωθούν ο διεθνής φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί ξανά στη σειρά των τελικών, στερώντας από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ένα σπουδαίο εργαλείο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατάσταση του Πρίντεζη κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, όπου το κυρίαρχο θέμα ήταν η διαιτησία. Ο Πεδουλάκης που πρέπει να σημειωθεί ότι στον δεύτερο τελικό είχε δηλώσει πως δεν είναι σωστό να σταθεί κανείς στα βήματα που δεν δόθηκαν στον Σπανούλη όταν σημείωσε το νικητήριο τρίποντο για τον Ολυμπιακό, χθες ήταν λάβρος κατά των διαιτητών και ιδιαίτερα του Τάσου Πηλοΐδη. «Οι παίκτες μου ήταν οι ηθικοί νικητές. Το λάβαμε το μήνυμα. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωναν χέρι για φάουλ και ο Πηλοΐδης δεν έδινε ούτε αυτά» τόνισε ο Πεδουλάκης, ενώ ο Σφαιρόπουλος απάντησε πως «το να φωνάζουμε για τη διαιτησία για να επηρεάσουμε το επόμενο ματς δεν είναι σωστό».