Ενα μικρό All Star Game έστησαν οι αδελφοί Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στο Nick Galis Hall της Θεσσαλονίκης, όπου η δίψα των μπασκετόφιλων σε συνδυασμό με τη δωρεάν είσοδο έφερε στο γήπεδο 6.000 ψυχές!

Guest star ο εκ των κορυφαίων γκαρντ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του Γιάννη, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι και την ερχόμενη Κυριακή στην Αθήνα, στο τελευταίο τουρνουά Antetokoun-bros, θα εμφανιστεί σταρ-έκπληξη.

«Θέλω πάρα πολύ να παίξω με την Εθνική στο προολυμπιακό. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους Μπακς, αλλά ακόμη και αν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και θα προσπαθήσω να παίξω» υποσχέθηκε ο Greek Freak, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά ό,τι ακριβώς είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ».

Στο ίδιο παρκέ, ο Αρης θα υποδεχθεί μεθαύριο (19.00) την ΑΕΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού, στην οποία η Ενωση έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα μετά και τη δεύτερη νίκη της (89-84) στο ΟΑΚΑ.