Ενας εκρηκτικός μηχανισμός, ψεύτικος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, προκάλεσε κόκκινο συναγερμό στο Ολντ Τράφορντ, με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ειδική ομάδα του στρατού προκάλεσε ελεγχόμενη έκρηξη σε συσκευή που είχε εντοπιστεί και ήταν συνδεδεμένη με κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, η αστυνομία με ειδικά σκυλιά ερεύνησε όλους τους χώρους του Ολντ Τράφορντ.

Ολα άρχισαν πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν ένας άνδρας της ασφάλειας του γηπέδου εντόπισε ένα ύποπτο πακέτο στη βορειοδυτική εξέδρα του Ολντ Τράφορντ. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και εκκενώθηκαν δύο εξέδρες που ήταν σε εκείνη την πλευρά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Πρέμιερ Λιγκ τοποθετούν την ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων πάνω από οτιδήποτε» σημείωσε η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής.

Η έρευνα της αστυνομίας ανακάλυψε συσκευή συνδεδεμένη με κινητό τηλέφωνο και αμέσως κλήθηκε η αντιτρομοκρατική και ειδική ομάδα του στρατού για την εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών. Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, το πακέτο έμοιαζε με εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος όμως δεν ήταν αληθινός.

n Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η διοργανώτρια θα ανακοινώσει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της (21/5) και τον τελικό του Κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας. Στο μεταξύ, η Αρσεναλ με το 4-0 επί της Αστον Βίλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι (1-1 στο Λίμπερτι με Σουόνσι) στα πλέι οφ. Στο Γιουρόπα Λιγκ συμμετοχή έχουν εξασφαλίσει προς το παρόν Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον.