Ο Πλατανιάς συνέχισε θα τετικά αποτελέσματα, καθώς νίκησε στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό με 2-0. Με την ήττα αυτή, οι γηπεδούχοι είναι πλέον με το ένα πόδι στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά και δημιούργησε δύο ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Η πρώτη με τον Ντιγκινί στο 8′ και η δεύτερη με το σουτ του Ηλιάδη στο δοκάρι στο 15′. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, στην πρώτη επικίνδυνη κατάσταση που δημιούργησαν, άνοιξαν το σκορ. Προηγήθηκε σουτ του Μουνάφο στο δοκάρι στο 18′ και στη συνέχεια δυνατό σουτ του Σελίν στα δίχτυα.

Από εκεί τη στιγμή και μετά, ο Πλατανιάς πήρε τα πάνω του και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ είτε με τον Αποστολόπουλο στο 22′ είτε με τον Ανγκούλο στο 26′. Τελικά το κατάφερε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (49′), όταν από κεφαλιά-πάσα του Μενδρινού, ο Ανγκούλο έφυγε μπροστά και πλάσαρε εύστοχα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα, έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους «οπλίζοντας» την άμυνά τους, οι όποιες προσπάθειες να βρει διαδρόμους ο Πανθρακικός αποδείχθηκαν μάταιες κι έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος. Μια σπουδαία νίκη για τον Πλατανιά και μια οδυνηρή ήττα για την ομάδα της Θράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρήστου – Γκνιάτιτς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79′ Γαβριηλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59′ Βάλτερ), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός (90′ Ντίνας), Μουνάφο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης (67′ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (80′ Τσουράκης).