Το μήνυμα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο αν είναι ο ίδιος πρόεδρος της παράταξης, έστειλε από τον Βόλο ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παρά τη διεξαγωγή των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενσπείρει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας, υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης και έκανε λόγο για μαρασμό της ελληνικής οικονομίας.

«Η ΝΔ δεν ψήφισε τα μέτρα. Ψήφισε στόχους και χρονοδιαγράμματα. Το πώς θα υλοποιηθούν είναι αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης. Ακόμα δεν έχει φέρει τα μέτρα στη Βουλή και όταν τα φέρει αυτά τα σκληρά μέτρα θα φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ΝΔ με Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος

Και πρόσθεσε: «Το 2014 η χώρα είχε αρχίσει δειλά- δειλά να ξαναστέκεται στα πόδια της, αλλά τον Γενάρη του 2015 με την επιλογή Τσίπρα, αυτός πυροβόλησε τη χώρα στα πόδια και είναι σαν να αρχίσαμε πάλι από την αρχή».

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ενώ το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο εργοστάσιο της πρότυπης γαλακτοβιομηχανίας «ΕΒΟΛ».

Στη συνέχεια, θα περιοδεύσει σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.