Παρά τα δύο δοκάρια, ο Λεβαδειακός θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος που δεν επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και πήρε τελικά –γηπεδούχος –τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βέροια (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν αήττητοι εκτός έδρας (3 νίκες – 2 ισοπαλίες), αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να φύγουν και με το διπλό όταν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βερέμκο έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής σε τετ α τετ κεφαλιά του Μαραγκού, ενώ στην κεφαλιά-ριμπάουντ του Κόλα ο Στάθης απέκρουσε με κεφαλιά σε κόρνερ. Η Βέροια προηγήθηκε με πλασέ του Μερεμπασβίλι στο 28′. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον μόνιμο σκόρερ τους, τον Μάντζιο, στο 75′, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πάνω στον Ναζλίδη και στα δίχτυα. Δύο δοκάρια είχε για τον Λεβαδειακό ο Γιακουμάκης με καρφωτή κεφαλιά στο 47′ (δεξί δοκάρι) και στο 76′ με σουτ (οριζόντιο δοκάρι).

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μιλιάζες (8′ Μανωλάς), Ουόν, Στάθης, Τριποτσέρης, Νικολάου, Μαχαίρας (69′ Ρομέου), Γιακουμάκης, Φαβάλι, Μίνγκας (84′ Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος.

Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Ετζενγκέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Μαραγκός, Αρτσε, Μαγέφσκι, Ναζλίδης (86′ Οστοϊτς), Καϊκούτ (69′ Κόλα), Μερεμπασβίλι (59′ Γιουσούφ).