Απειλητικό σημείωμα που συνοδευόταν από μία σφαίρα στον ίδιο φάκελο απέστειλαν άγνωστοι στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ο φάκελος έφτασε με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του κ. Αλεξιάδη και αφού διαπιστώθηκε το περιεχόμενό του ειδοποιήθηκε η Κρατική Ασφάλεια, στελέχη της οποίας το παρέλαβαν.

Το σημείωμα, που δόθηκε στη δημοσιότητα ανέφερε: «Τρύφωνα Αλεξιάδη, εισπράκτορα της Βέρμαχτ, μέχρι την ώρα "Ο" θα καταλάβεις τί πάει να πει φόβος, εσύ και μέλη της οικογένειάς σου». Το σημείωμα φέρει ένα κόκκινο αστέρι και την υπογραφή «Κόκκινη Φράξια».

Τι δήλωσε ο ίδιος

Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης για την επιστολή με σφαίρα που εστάλη στο γραφείο του.

«1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

»2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

»3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους» επισημαίνει ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από