Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιάννου, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΣ με 2-1, μέσα στα Ιωάννινα, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν με το ξεκίνημα του αγώνα. Στο 3′ ο Μπαντής έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα πέρασε από πάνω του και ο Μανιάς την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το ματς δεν είχε ρυθμό, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και η μοναδική φορά που οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής, ο Βελλίδης απέκρουσες εντυπωσιακά τη δυνατή κεφαλιά του Ιγκλέσιας (12′). Όμως στο 37′ κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Στρούνα έριξε στο έδαφος τον Μπερτόλιο. Ο Γιάννου το εκτέλεσε εύστοχα και το ημίχρονο έκλεισε στο 1-1.

Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στο β’ ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες περισσότερο πρόσεχαν να μην δεχθούν γκολ που θα επιφέρει την ήττα, παρά να πετύχουν γκολ που θα δώσει τη νίκη. Στο 67′ ο Μπαντής εξουδετέρωσε με δυσκολία το σουτ του Τσάβες και στο 74′ η κεφαλιά του Σανκαρέ έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ωστόσο, σε μια ανύποπτη στιγμή και σε μια ακίνδυνη σέντρα στο 81′, ο Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το ματς πάλι με τον Γιάννου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Στρούνα και έκανε το 1-2, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε τέλος στο αήττητο που είχε ο ΠΑΣ μέσα στην έδρα του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (72′ Σκόνδρας), Μανιάς, Κοζορώνης (84′ Φερφελής), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς (76′ Σαπανίδης), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (55′ Φερνάντες), Μπερτόλιο (46′ Λανθαρότε), Παπαδόπουλος, Γιάννου (85′ Αλόκο).