Η Τσέλσι δεν είναι στα καλύτερά της, το ίδιο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ώρες – ώρες χάνει την ψυχραιμία του τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και έξω από αυτούς.

Μάλιστα, βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εμφανίζει τον πορτογάλο τεχνικό να σπρώχνει έναν 14άχρονο σε δρόμο του Λονδίνου επειδή τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του την ώρα που ο «Special One» περπατούσε και μιλούσε στο τηλέφωνό του.

Ο Μουρίνιο εκνευρίστηκε βλέποντας τον νεαρό να τον καταγράφει και προέβη σε μία κίνηση που πιθανότατα μεταφράζεται σε προσπάθεια να του αποσπάσει το κινητό. Το περιστατικό εικάζεται πως συνέβη την περασμένη Κυριακή, μία ημέρα μετά τη νίκη της Τσέλσι με 2-0 επί της Αστον Βίλα για το πρωτάθλημα.

Ο έφηβος που… τόλμησε να βιντεοσκοπήσει τον Μουρίνιο, ονομάζεται, Οτο Νάχμαχερ και αμέσως μετά το συμβάν έδειξε το υλικό στον πατέρα του, ο οποίος με τη σειρά του απευθύνθηκε στην εφημερίδα «Sun».

Οπως δήλωσε ο πατέρας του δράστη (σ.σ. και οι δύο είναι οπαδοί της Τσέλσι), ο οποίος στη συνέχεια έγινε… θύμα, το περιστατικό σημειώθηκε στο Νάιτσμπριτζ του Δυτικού Λονδίνου, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του προς τον 52χρονο διάσημο προπονητή, κατηγορώντας τον πως «έχει χάσει τον έλεγχο».