Κατηγορίες κατά του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη διατύπωσε την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, υποστηρίζοντας ότι στην τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος υπήρχαν «μαύρα ταμεία».

Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης που, όπως είπε, «κάνει μια δεξιά πολιτική ενώ μας λέει πως είναι αριστερή» και «που φωνάζετε για τους διεφθαρμένους -τους άλλους διεφθαρμένους- και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κ. Φλαμπουράρη -συγγνώμη της 'πρώην' εταιρείας του κ. Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά».

«Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι» σημείωσε ο κ. Θεοχάρης.

«Αφήστε, λοιπόν, τις ηθικολογίες, γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει πολιτική που υλοποιήσατε ή θα υλοποιήσετε που είχε ή θα έχει αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από