Χείρα βοηθείας προς τους Σύριους πρόσφυγες τείνει σε όσους αγαπούν το θέατρο, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν ο Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας σε συνεργασία με το θεάτρο Επί Κολωνώ.

Γι’ αυτό και όσοι σπεύσουν το Σάββατο στις 18.30 να δουν την παράσταση «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, από την Ομάδα Νάμα, δεν θα πληρώσουν το κλασικό εισιτήριο, αλλά καλούνται να φέρουν στο ταμείο ζυμαρικά, γάλατα, χυμούς, νερά, φάρμακα, χαρτιά υγείας, βρεφικές πάνες, σεντόνια, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τετράδια, στυλό και μολύβια.

Για όσους δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθήσουν την παράσταση, έχουν όμως τη διάθεση να προσφέρουν ενισχύοντας την προσπάθεια του Συλλόγου μέλη του θα βρίσκονται το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, από τις 17:30μ.μ. έως τις 19:30μ.μ. στο bar-café του φουαγιέ του θεάτρου (Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός ) για να δεχθούν προσφορές, ενώ για τον ίδιο λόγο θα είναι ανοιχτά και τα γραφεία του Συλλόγου (Βελεστίνου 18, Αμπελόκηποι) την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 18:30-20:30.