Για «συνταξιοδοτικό αρμαγεδδώνα» κάνει λόγο το Ποτάμι και προειδοποιεί ότι «δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα», ζητώντας παράλληλα από τους σοφούς της επιτροπής να ζητήσουν συγνώμη.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του κόμματος το Ποτάμι ότι έχει ήδη καταθέσει προτάσεις πριν τις εκλογές και περιμένει τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.

«Προειδοποιούμε όμως για δύο πράγματα, καθώς τα μέτρα που αναμένονται είναι πολύ δύσκολα. Πρώτον, να μην διανοηθεί η Κυβέρνηση να εξαιρέσει κανένα ταμείο, όσο ευγενές και να είναι, από τις αλλαγές, γιατί θα διαταράξει το αναγκαίο αίσθημα δικαίου. Δεύτερον, να μην συνεχίσει την πρακτική των περικοπών στις ανύπαρκτες, ονομαστικές συντάξεις του 2010 στην προσπάθειά της να κρύψει το πραγματικό μέγεθος των περικοπών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Μετά τις προτάσεις της επιτροπής, που κάνουν τις προηγούμενες μεταρρυθμίσεις (από επιτροπής Σπράου μέχρι και τις τελευταίες προτάσεις της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) να φαίνονται αθώα παιχνίδια, δεν θα απολογηθεί κανείς από όσους αντιστάθηκαν και τελικά τις ακύρωσαν;», διερωτάται το Ποτάμι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από