«Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα αυτά όταν τελειώσουν και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους την Τετάρτη αναφορικά με τις διαδικασίες ελέγχου όσον αφορά τα εμφανιζόμενα ως προβληματικά «πόθεν έσχες» δυο υπουργών της κυβέρνησης.

Αν και αποσαφήνισε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα αλλά της επιτροπής ελέγχου της Βουλής για τα «πόθεν έσχες», η παραπάνω φράση του θεωρήθηκε ότι δεν περιοριζόταν μόνον στο αμιγώς διαδικαστικό μέρος της υπόθεσης, το οποίο ούτως ή άλλως θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει έως την ερχόμενη εβδομάδα καθώς οι φήμες συνεχίζουν να οργιάζουν προκαλώντας πολιτική ζημιά στην εικόνα της κυβέρνησης.

Ο ίδιος άλλωστε εκτίμησε ότι «την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει», κάτι που επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων της επιτροπής Γ. Βαρεμένος, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε πρόκειται να συνεδριάσει η επιτροπή ελέγχου, είπε ότι θα συνέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από