Η Renault και η Teoren Motors ανέλαβαν τις μετακινήσεις στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, που έκανε πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου από το Μέγαρο Μουσικής και κράτησε έως και τις 4 Οκτωβρίου. Οι Νύχτες Πρεμιέρας αποτελούν ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει σε πρώτη προβολή κινηματογραφικές ταινίες από την Αμερική και την Ευρώπη που αναμένεται να γίνουν επιτυχίες μέσα στους επόμενους μήνες.

Η Renault ως Επίσημος Υποστηρικτής μετακινήσεων ήταν στο πλευρό του Φεστιβάλ καθ όλη τη διάρκεια του, στηρίζοντας μια εκδήλωση ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας.

Ένας μεγάλος έρωτας

Ένας έρωτας που κρατάει χρόνια. Η Renault και συγκεκριμένα στα τέλη του 19oυ αιώνα (1899), ο Louis Renault , υπήρξε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτου που εμφανίστηκε σε ταινία πίσω από το τιμόνι μιας Voiturette Τύπου Α.

Η Renault είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην περίφημη ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα», ενώ συμμετέχει ως χορηγός σε μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών από το 1983, το Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου της Deauville, το Φεστιβάλ της Lyon ενώ για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Renault συμμετέχει ως επίσημος χορηγός και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το πιο ιστορικό φεστιβάλ στον χώρο της έβδομης Τέχνης.