Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε ενημερώνει τους χιλιάδες ιδιοκτήτες Nissan ότι, συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα η τροφοδοσία του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της μάρκας, με γνήσια ανταλλακτικά.

Eπίσης, οι κάτοχοι των μοντέλων Nissan, έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των υπηρεσιών ( σέρβις, ανταλλακτικά κ.α.) και με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πάντα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Nissan, έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές All Clear Service.

Συγκεκριμένα η Nissan προσφέρει : 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και το σέρβις, δωρεάν έλεγχο 20 σημείων κ.α. Επιπλέον οι πελάτες που θα απολαύσουν τις παραπάνω μοναδικές προσφορές, συμμετέχουν και στην κλήρωση για : 4 Εισιτήρια για τους αγώνες Ελληνικών Ομάδων στο UEFA Champions League, 50 αυθεντικές μπάλες UEFA Champions League και 50 αυθεντικά T-Shirt UEFA Champions League.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ σχετικές πληροφορίες παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan αλλά και στο www.nissan.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από