Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους, σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο έγινε στην Περαία, όπου Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 70χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 84χρονο πεζό. Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, με θύμα έναν 88χρονο, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε 42χρονος.

Στο μεταξύ, προβλήματα καταγράφηκαν νωρίτερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, όπου, πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, συνέπεια της βροχής που έπληξε το πρωί περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές.

Πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νταλίκας, η οποία «δίπλωσε», λίγα μέτρα μετά τον κόμβο Πανοράματος – Πυλαίας, με κατεύθυνση προς τα ανατολικά, δημιουργώντας προς στιγμήν στο σημείο συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Το όχημα απομακρύνθηκε άμεσα από το οδόστρωμα αποκαθιστώντας την ομαλότητα στην κίνηση των οχημάτων.