Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για «σκοτεινά διπλά σχέδια με σκοπιμότητες και κρυφές ατζέντες».

«Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή. Τα διλήμματα είναι δραματικά» αναφέρει η κ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι η μόνη επιλογή για τον Αλέξη Τσίπρα είναι να πει το μεγάλο ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ. «Να καταθέσει ολοκληρωμένη και συνεκτική πρόταση για μια λυτρωτική συμφωνία» είπε.

«Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας προσωπικά και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορούν πια να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να μεταθέτουν τις ευθύνες τους σε άλλους. Αντί να φέρει την συμφωνία που είχε υποσχεθεί γύρισε με τελεσίγραφο. Το ΝΑΙ της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, για την ισότιμη και ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στις δομές και τους θεσμούς της Ευρώπης, το ΝΑΙ στην ζώνη του ευρώ είναι ΝΑΙ ιστορικό και αδιαπραγμάτευτο. Στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών πριν από τρεις ημέρες ο κ. Τσίπρας έχει δεσμευθεί να φέρει λύση, που ακυρώνει την ρήξη και το Grexit.Λύση που κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο ευρώ» ανέφερε.

Και προσθέτει: «Μετά την οικτρή αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαιτούνται αποφάσεις δύσκολες, επώδυνες, αλλά αναγκαίες και σωτήριες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Απομένουν μόνο πέντε ημέρες...».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από