Τον δρόμο του Μπράιαντ Ντάνστον ακολουθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Σλούκας, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα τελευταία ρεπορτάζ των «ΝΕΩΝ»! Ο 25χρονος γκαρντ απάντησε τρεις φορές αρνητικά στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον αμερικανό συμπαίκτη του. Θα περάσει κι εκείνος την πόρτα της εξόδου στο ΣΕΦ, θα ταξιδέψει επίσης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θα καταλήξει στη Φενέρμπαχτσε, εκτός αν συμβεί κάτι συγκλονιστικά απρόοπτο.
Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει καταθέσει πρόταση 3.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Σλούκας. Οι Ερυθρόλευκοι στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα ο εκπρόσωπός του, Παναγιώτης Καπάζογλου, αρχικά πρότειναν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, έναντι 2.000.0000 ευρώ αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση διότι ο διεθνής άσος επιθυμεί δέσμευση δύο χρόνων.
Αμέσως ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας αντιπρότεινε διετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα έφθαναν το 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά η πλευρά του παίκτη δεν την αποδέχθηκε. Υστερα από μακρά συζήτηση ζητήθηκε από τον Σλούκα να κατέβει στην Αθήνα προκειμένου να έχει τετ-α-τετ συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, αλλά χθες οι πρωταθλητές Ελλάδας διέρρευσαν πως ο 25χρονος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα για προσωπικούς λόγους. Η διαρροή της άρνησης του Σλούκα για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός φανερώνει ότι στο Λιμάνι είναι τουλάχιστον ενοχλημένοι με τη στάση του παίκτη.
Το σκηνικό δείχνει πως ο παίκτης οδεύει εκτός Ολυμπιακού, αλλά μέχρι να συμβεί επισήμως δεν μπορεί να αποκλειστεί η ανατροπή. Οι Αγγελόπουλοι γνωρίζουν πως ο Σλούκας είναι σημαντικό γρανάζι για την ομάδα και ίσως επιχειρήσουν ρελάνς για να τον κρατήσουν στην ομάδα.
n Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα εξέδιδε απόφαση για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί εικονικότητας στη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Μάνο Παπαδόπουλο.

n Σοκ στην Εθνική U19 λίγο πριν από την έναρξη (27/6) του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Ηράκλειο. Στο χθεσινό φιλικό με τις ΗΠΑ (90-82 για τους Αμερικανούς), τραυματίστηκε (με διάστρεμμα) ο ηγέτης της ομάδας Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και υπάρχει κίνδυνος για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.