Ανω-κάτω γίνονται τα πλέι-άουτ της Football League, μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να τιμωρήσει λόγω χρεών τις ΠΑΕ Ζάκυνθος και Καλλιθέα.

Μετά από σχετικές προσφυγές του Γιώργου Νικολέτου (κατά της Ζακύνθου) και του Σωτήρη Λυμπερόπουλου (κατά της Καλλιθέας), το αρμόδιο όργανο αποφάσισε να αφαιρέσει δύο βαθμούς από κάθε ομάδα, ενώ, αν οι ποδοσφαιριστές δεν εξοφληθούν, θα κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων τα επόμενα παιχνίδια.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει άρδην τα δεδομένα στα πλέι-άουτ. Στον 1ο όμιλο, η Καλλιθέα υποχωρεί από τους 18 στους 16 βαθμούς και στην τέταρτη θέση, οπότε, αν χάσει «στα χαρτιά» το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό, αποχαιρετά την κατηγορία. Αλλά κι αν ακόμη γίνει αυτό το παιχνίδι, η αθηναϊκή ομάδα θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Ερμιονίδας (18β.) με την υποβιβασμένη Επισκοπή στο Κρανίδι.

Στον 2ο όμιλο, η Ζάκυνθος παραμένει δεύτερη, αλλά πέφτει από τους 17 βαθμούς στους 15 και πλέον κινδυνεύει. Σημειώνεται ότι οι νησιώτες την τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ θα πρέπει κανονικά να πάρουν άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς, αφού ο Πιερικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αλλά με την εξέλιξη αυτή είναι αβέβαιο το τι μέλλει γενέσθαι.