«Ποια διαφορά και ποιο σκορ. Απλώς κάναμε το 1-0 και εγώ βλέπω 11 λάθη που πρέπει να τα δούμε και με τους παίκτες μετά τον αγώνα».

Τι κι αν ο Ολυμπιακός πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας του επί του Αρη (98-53 στον πρώτο ημιτελικό), σε 53 χρόνια και έπειτα από 120 αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων; Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε φρενήρη ρυθμό για 40 λεπτά, δεν στάθηκε σχεδόν καθόλου στην απόδοση.

«Δεν με εξέπληξε η διάθεση των παιδιών, γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, γνωρίζουν σε ποια ομάδα παίζουν και ποιος είναι ο στόχος. Απλώς, ακόμη και έπειτα από τέτοιες νίκες, εμείς οι προπονητές είναι λογικό να βλέπουμε και κάποια άλλα πράγματα» τόνισε ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων, που λες και έχει βάλει ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ και η ομάδα του αποδίδει σχεδόν 40 λεπτά το ίδιο μπάσκετ, κερδίζοντας το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά και τα δύο με τον Κόροιβο) σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και την ίδια διαφορά!

Με ιδιαίτερα κεφάτο τον Ντάνστον (17 π. με 6/6 δ., 5/5 β. και 6 ριμπ.) αλλά και ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Αρη –που έχει και άλλα προβλήματα καθώς περιμένει έξτρα τιμωρία από τον κ. Κοντονή, όντας το πρώτο μπασκετικό «θύμα» του νέου νόμου –να πάρει ανάσα.