Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μεταγραφών είναι αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον γερμανό αμυντικό Γενς Βέμερ. Το συμβόλαιο του 29χρονου δεξιού οπισθοφύλακα με την Πάντερμπορν έληξε ενώ ο Βέμερ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό με δηλώσεις του στο περιοδικό «Kicker». Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα και ο Αμπέντ για να συζητήσει με τον Τάκη

Φύσσα, ενώ έως την Πέμπτη ενδεχεται να έρθει και ο Εσιέν προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Αρτσε παραμένει

Η Βέροια ανανέωσε τη συνεργασία της με τον μεξικανό μέσο Πέδρο Αρτσε. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πήγε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. «Εχω όρεξη για δουλειά, ώστε την επόμενη χρονιά να είμαι καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου περισσότερο» είπε ο Αρτσε.

Αντίο από τον Χιώτη

Υστερα από επτά χρόνια, ο Διονύσης Χιώτης έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ. Ο 38χρονος τερματοφύλακας κατέκτησε με τον ΑΠΟΕΛ πέντε πρωταθλήματα, ενώ η πιο σημαντική στιγμή ήταν η παρουσία της ομάδας στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2011-2012. Από τον ΑΠΟΕΛ αποχωρούν επίσης ο ιρλανδός επιθετικός Κίλιαν Σέρινταν και ο νορβηγός αμυντικός Τζον Αρνε Ρίισε.