Οι Ισπανοί έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό! Ο καλός στρατιώτης Νταβίντ Φουστέρ υπέγραψε χθες νέο διετές συμβόλαιο και θα συνεχίζει την καριέρα του τους νταμπλούχους έως το καλοκαίρι του 2017. Σε αναμονή βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ για την υπόθεση της μεταγραφής ή όχι του Ρομπέρτο, ενώ αν ευσταθούν τα πρόσφατα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ότι η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Αλμπέρτο Μποτία, θα είναι χαράς ευαγγέλια για τους Ερυθρόλευκους ο ισπανός στόπερ να μετακομίσει στο Μιλάνο!

Ο Φουστέρ έριξε λοιπόν άγκυρα στο Λιμάνι και θα βρίσκεται για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος ισπανός μεσοεπιθετικός συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και με συνοπτικές διαδικασίες υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ετσι το κλάμα του Νταβίντ στην απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του τίτλου στο Γ. Καραϊσκάκης μετατράπηκε σε χαρά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και τη στήριξή τους. Οπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή τη σπουδαία ομάδα» τόνισε ο Φουστέρ.

Ο κ. Μαρινάκης φαίνεται ότι έκανε την κίνηση ματ και κράτησε τον Ισπανό στον Ολυμπιακό. Προφανώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ φρόντισε να ανταμείψει με καλύτερους οικονομικά όρους τον Φουστέρ, ο οποίος έχει καταθέσει τη ψυχή του στην πειραϊκή ομάδα.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό μας» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Οσον αφορά τον Ρομπέρτο, μετά τα ιταλικά δημοσιεύματα που είχαν τον ισπανό τερματοφύλακα μεταγραφικό στόχο συλλόγων του Καμπιονάτο, χθες ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ότι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα της Βαλένθια. Δημοσίευμα σημειώνει ότι ο σοβαρός τραυματισμός του Ντιέγκο Αλβες οδηγεί τις Νυχτερίδες στην αναζήτηση βασικού γκολκίπερ και εξετάζονται οι περιπτώσεις των Πετρ Τσεχ, Κέιλορ Νάβας και Ρομπέρτο Χιμένεθ.