Στα μαθήματα Κατεύθυνσης Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μέτριας δυσκολίας ήταν τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπαιδευτικών από τα φροντιστήρια Ορόσημα το κυρίως θέμα στην Νεοελληνική Γλώσσα είναι μη αναμενόμενο και μπορεί να απαντηθεί από αρκετά καλά προετοιμασμένους μαθητές. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις ερωτήσεις Β1 , Β2.α.

Εκτεταμένα και συνδυαστικά ήταν τα θέματα της Βιολογίας και απαιτούσαν πλήρη κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών που περιγράφονται στην εξεταστέα ύλη.

Όσον αφορά στη Χημεία ήταν για άρτια προετοιμασμένους με πολύ καλή γνώση της θεωρίας και των ασκήσεων. Τα θέματα στη Βιοχημεία δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερη δυσκολία. Απαιτείται όμως πλήρη κατανόηση και αποστήθιση των αντιδράσεων του μεταβολισμού από το κεφάλαιο 9 για το θέμα Δ2. 

Βατά ήταν τα θέματα στο μάθημα ΑΟΔΕ (Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Tanea.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Φλωρόπουλου «Ομόκεντρο» παρουσιάζουν τα θέματα και τις απαντήσεις

Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις στη Βιολογία

Διαβάστε εδώ τις απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από