«Χρυσάφι» στρώνει στα πόδια του Μικαέλ Εσιέν ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι προσφέρουν στον γκανέζο σουπερστάρ της Μίλαν περισσότερα από 1,7 εκατ. ευρώ και περιμένουν την απάντησή του άμεσα προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, καθώς το μεταγραφικό μπάτζετ της ομάδας θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον πρώην άσο της Τσέλσι, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λυών.

Ο εκλεκτός από την Ισπανία

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Δικεφάλου έχει συμφωνήσει προφορικά με τον εκλεκτό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι Ισπανός (φαβορί φέρεται ο Μανόλο Σαλβαδόρ της Λεβάντε). Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι εντός δεκαημέρου θα έχει κλείσει το θέμα καθώς στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο νέος football manager να έλθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τους αγώνες των πλέι οφ.

Ξανά φλερτ με Τζιμπούρ

Το φλερτ του Ραφίκ Τζιμπούρ με την ΑΕΚ αναθερμαίνεται για μία ακόμη μεταγραφική σεζόν. Ο γαλλοαλγερινός επιθετικός που μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί τον διακαή πόθο του επικεφαλής της Ενωσης Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ και ο 31χρονος φορ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Επί του παρόντος όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.