Στους ρυθμούς του τελικού του Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι υπεύθυνοι των μεταγραφών δουλεύουν πυρετωδώς. Το ερχόμενο Σάββατο (20.30) στο ΟΑΚΑ οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν και στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ στο παρατεταμένο πάρτι γενεθλίων 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Φέτος λοιπόν ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής (10 Μαρτίου 1925) και ύστερα από την κατάκτηση του 42ου τίτλου στον Πειραιά θέλουν να γιορτάσουν και την κατάκτηση του 27ου Κυπέλλου στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας.

Ο Βίτορ Περέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για τον τελικό του Κυπέλλου και αν όλα κυλήσουν ομαλά για τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος θα έχει την ευθύνη για τη δημιουργία της νέας ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει την εμπειρία με το ταλέντο. Εξετάζονται περιπτώσεις έμπειρων παικτών στις θέσεις των στόπερ, αμυντικού μέσου, ενώ αναζητούνται παίκτες – ταλέντα τύπου Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί.

Στο στόχαστρο του Περέιρα βρέθηκε ο 22χρονος σλοβένος μεσοεπιθετικός Χάρις Βούκιτς της Νιούκαστλ (αγωνίζεται δανεικός στη Ρέιντζερς). Ο ατζέντης του Φάλι Ραμαντάνι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργασία για τις περιπτώσεις των μεταγραφών των Φέισα, Κατάι, Γκρμπιτς.

Στο μεταξύ, στάση αναμονής κρατάει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του βραζιλιάνου σταρ Ρομπίνιο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν. Ο Ρομπίνιο αγωνίζεται δανεικός στη Σάντος και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Οσον αφορά τον 24χρονο αργεντινό επιθετικό Γουίδο Καρίγιο, η Εστουντιάντες τον κοστολογεί με 9 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, ποσό που δεν πρόκειται να δαπανήσει ο Ολυμπιακός.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Μποτία μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα είναι στη διάθεση του Περέιρα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η διάθεση των εισιτηρίων (προς 10, 15, 20, 30 ευρώ) θα συνεχιστεί σήμερα ώς το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης έξω από τη θύρα 25 (10.00-18.00). Την πρώτη ημέρα διατέθηκαν 12.000 εισιτήρια.