«Είμαι ο βασιλιάς της τύχης». Με αυτά τα λόγια, ο ηθοποιός Τομ Χάρντι πρωταγωνιστής στην περιπέτεια «Mad Max: Fury Road» που έκανε επίσημη πρεμιέρα στο 68ο Φεστιβάλ των Καννών την Πέμπτη, περιέγραψε στο Yahoo! τη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά, αφού πρώτα όπως παραδέχτηκε έφτασε «πολύ κοντά στον θάνατο».

Πάνω από 10 χρόνια «καθαρός» πια, ο βρετανός αστέρας του «Mad Max: Fury Road» παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του στα ναρκωτικά υπήρξε στο παρελθόν τόσο μεγάλος που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει τις δόσεις του. «Θα πουλούσα ακόμα και τη μητέρα μου για έναν κρύσταλλο κρακ» δήλωσε.

«Είχα καταντήσει ένας ακόμα αριθμός στη θλιβερή στατιστική των ναρκωτικών. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι ο δρόμος που ακολουθούσα δεν έχει επιστροφή. Κρατώ λοιπόν αυτό το μήνυμα για την υπόλοιπη ζωή μου και νιώθω "βασιλιάς της τύχης" ότι σήμερα βρίσκομαι εδώ» είπε ο ηθοποιός.

Ο Χάρντι (ο οποίος υποδύθηκε τον Μπέιν στην ταινία «The Dark Knight Rises») είναι «καθαρός» από το 2003.

Ο 38χρονος ηθοποιός μίλησε επίσης για τη φήμη του «σκληρού του Χόλιγουντ», που του αποδίδουν.

«Ο κόσμος δεν περιμένει να σε γνωρίσει , μέχρι που φτιάχνεις σώμα και γίνεσαι επιθετικός» εννοώντας ότι «το πρόβλημα με το Χόλυγουντ είναι ότι δεν μπορεί να σε δεχτεί όπως είσαι, θέλει να σε κάνει αυτό που θέλει εκείνο. Κι εγώ δεν ήμουν ένας μαχητής. Ήμουν ένα μικροκαμωμένο αστικό αγόρι από το Λονδίνο» αυτοπροσδιορίστηκε ο Τόμ Χάρντι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από