Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το φάιναλ φορ και ο Γιώργος Πρίντεζης θέλοντας να αποφορτιστεί και να αποφορτίσει τους συμπαίκτες του, έδωσε τον τίτλο του φαβορί στην ΤΣΣΚΑ, εν όψει του ημιτελικού του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά, ο Ελληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας είπε:

-Για την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα: «Ήταν μια δύσκολη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είναι μια δυνατή ομάδα, με πολλές προσωπικότητες, ειδικά τον Ναβάρο, κι έχουν έναν προπονητή που ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα σε κάθε παιχνίδι. Όλοι έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για να προσαρμοστούμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που θα μας παρουσίαζαν».

-Για τα buzzer-beater του: «Είναι ομαδική προσπάθεια, όχι κάτι που κάνω μόνος μου. Πολύς κόσμος θυμάται το τελευταίο σουτ, αλλά πολλά γίνονται για να φτάσεις μέχρι εκεί. Πριν υπάρχει η άμυνα του Μάντζαρη, η κίνηση του Σπανούλη, η καλή πάσα του Σλούκα… Πολλά πράγματα, που ίσως ο πολύς κόσμος δεν θυμάται, έγιναν και είναι ακόμη πιο σημαντικά και από το τελευταίο σουτ».

-Για την ανάδειξή του σε MVP Απριλίου: «Είναι μεγάλη επιτυχία για μας η πρόκριση, ειδικά με τους τραυματισμούς που είχαμε. Δεν αρχίσαμε καλά, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό, και μετά είχαμε την αλλαγή προπονητή και τους τραυματισμούς, εγώ έκανα επέμβαση κι έμεινα εκτός για τρεις μήνες, ο Σπανούλης έλειψε έναν μήνα, όπως και άλλοι παίκτες. Στο τέλος αντιδράσαμε. Ο προπονητής μάς βοήθησε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, κυρίως στην άμυνα. Αυτός είναι και ο λόγος που πήραμε τόσα σημαντικά παιχνίδια, ειδικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

-Για το φάιναλ φορ: «Όλοι ξέρουν πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όσες ομάδες μάς αντιμετωπίζουν, πρέπει να παλέψουν και να δώσουν το 100% για να μας νικήσουν. Μπορεί να μην έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ. Όλοι ξέρουμε πως έχουμε το μικρότερο, αλλά όλοι στην ομάδα παίζουν με καρδιά και δίνουν το παν. Η χημεία της ομάδας μας είναι καλή. Δουλεύουμε σκληρά και ακόμη και σε ματς που είμαστε πίσω στο σκορ, δεν τα παρατάμε μέχρι το τέλος του αγώνα».

-Για την καλή παράδοση με ΤΣΣΚΑ: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα, γιατί μιλάμε για ένα άλλο Final Four. Η ΤΣΣΚΑ ξέρει τι να περιμένει. Έχουν πολύ καλό προπονητή, που θα προετοιμάσει την ομάδα του πολύ καλά, αλλά και πολλούς καλούς παίκτες, σε κάθε θέση. Ο καθένας μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα και θα είναι όλοι τους έτοιμοι για να μας νικήσουν».

-Για τον τίτλο του αουτσάιντερ: «Δεν ξέρω, ίσως είμαστε ακόμη αουτσάιντερ, αλλά ίσως πολλοί γελάσουν με αυτό. Βάσει μπάτζετ είμαστε αουτσάιντερ και πάλι. Η ΤΣΣΚΑ έχει κατακτήσει τόσους τίτλους, η Ρεάλ παίζει στην έδρα της και η Φενέρ έχει παίκτες με μεγάλες προσωπικότητες που μπορούν να σε καταστρέψουν, όπως κι έναν πολύ έμπειρο προπονητή».

-Για το ποια ομάδα είναι φαβορί: «Η Ρεάλ πρέπει να θεωρείται φαβορί. Ίσως η ΤΣΣΚΑ να ξεχωρίζει λίγο από τις άλλες ομάδες, λόγω της σεζόν που έκανε. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Έκαναν τα καλύτερα παιχνίδια, είχαν υψηλή ποιότητα και ήταν πολύ σταθεροί. Είναι φαβορί κι εμείς αουτσάιντερ».