Και το όνομα αυτής «Ένας άλλος κόσμος». Η νέα- τρίτη στη σειρά- κοινωνική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται στο δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Η προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Ακρογωνιαίοι λίθοι στο νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Παπακαλιάτη (συμπαραγωγή Alpha, OTE TV και Aegean) είναι και πάλι η κρίση, οι άνθρωποι και οι σχέσεις τους όπως αυτές επηρεάζονται, ανεξαρτήτως βαθμού, και μετασχηματίζονται εξαιτίας της κρίσης.
Η πλοκή έχει τρία σημεία εκκίνησης. «Τρεις φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων», αναφέρει άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει «από μέσα», συνθέτουν μια ερωτική τριλογία που καταλήγουν σε ταυτόσημη πορεία και φινάλε, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.
Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Τζέι Κέι Σίμονς του «Χωρίς Μέτρο» («Whiplash»), ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άντρεα Όσβαρτ (Andrea Osvart), Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Τάουφικ Μπαρόμ (Tawfeek Barhom), Νίκη Βακάλη.