«Ζωντανός» για τα πλέι οφ της Ευρώπης έμεινε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε με 2-1 την Κέρκυρα στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ναπολεόνι (12΄,51΄), ενώ για τους «Φαίακες» μείωσε ο Κόντος στο 66΄.

Η ανωτερότητα του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος ήταν ολοκληρωτική και απέδωσε καρπούς μόλις στο 12΄. Αφού τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Δημούτσος απείλησε με κεφαλιά (μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης), ο Ναπολεόνι κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας και να «γράψει» το 1-0.

Στο 15΄ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0, με το εξαιρετικό σουτ του Ούμπιντες να βρίσκει σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των «Φαιάκων» που απόκρουσε σε κόρνερ. Νέα φάση για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο 32΄, όταν ο Δημούτσος δεν έπιασε «γεμάτη» την κεφαλιά από καλή θέση κι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου και πάλι ο Κουτζαβασίλης ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ με το Ναπολεόνι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο β’ μέρος, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο 51΄. Από σέντρα του Ούμπιντες ο Βενέτης «κόλλησε» στο έδαφος και ο Ναπολεόνι σα σε προπόνηση με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 58΄, με τον Καϊκούτ να χάνει απίστευτη ευκαιρία μπροστά στο Γκορμπούνοφ (πλάσαρε άουτ).

Ό,τι δεν κατάφερε ο Βόσνιος, το πέτυχε στο 66΄ ο Κόντος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Γκορμπούνοφ και με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 2-1, δίδοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Το ματς «άνοιξε» για τα καλά στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά σε τρίτο γκολ στο 84΄ όταν το σουτ του Δημούτσου βρήκε στο πόδι αμυντικού της Κέρκυρας και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Μεγάλη απόκρουση έκανε ο Γκορμπούνοφ στο 86΄ στο σουτ του Κόντου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (52΄ Αγκουαζί), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Νάστος, Δημούτσος (89΄ Κούρος), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (65΄ Μπρίτο)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Κόντος, Σιόντης (85΄ Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν (46΄ Καϊκούτ), Γκόμες, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Καρντόζο (63΄ Μανωλάς)