Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, οι «πράσινοι» παραμένουν στο παιχνίδι πρωταθλήματος και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στη nova, τόνισε πως όλα μπορούν να γίνουν!

«Δεκατρείς – δεκατέσσερις αγωνιστικές πριν, έλεγα ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος και πολλά μπορούν να συμβούν. Βέβαια το πιστεύουμε και θέλουμε να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να κερδίζουμε τα παιχνίδια», λέει ο προπονητής του «τριφυλλιού», ενώ αναφέρεται και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

«Πλέον ως ομάδα αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη ωριμότητα τα παιχνίδια και γενικότερα η συμπεριφορά μας δείχνει ότι λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά και τουλάχιστον είμαστε πολύ πιο ήρεμοι στις αποφάσεις και τις επιλογές μας.

Αν δώσουμε έμφαση και παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και όχι σε οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι εκεί έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα. Από την άλλη ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που θέλει βαθμούς και θα παλέψει για να κερδίσει το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, για να κερδίσουμε».

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε ακόμη και για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο γύρο, το… ξέσπασμα του Μπεργκ και τις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «πράσινους».