Mε καλεσμένο τον Γιάννη Βαρουφάκη κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη, στο Mega στις 23.30 η νέα πολιτική εκπομπή της Όλγας Τρέμης και του Νίκου Ευαγγελάτου «Οn line». Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, ο υπουργός Οικονομικών, θα μιλήσει ζωντανά από το Παρίσι για όλα όσα συνέβησαν στο Εurogroup.
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο πολιτικός που έγινε πρωτοσέλιδο στα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου, δημιουργώντας φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολέμιους, θα αναφερθεί στο μέλλον της ελληνικής οικονομίας αλλά και στη ζωή του.

Παράλληλα θα απαντήσει σε ερωτήσεις πολιτών που θα βρίσκονται στο στούντιο, αλλά και στα σχόλια όλων όσοι θα βρίσκονται «On line» κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Άλλωστε, το διαδίκτυο τους προσφέρει πολλά εργαλεία παρέμβασης (facebook, twitter, hashtag).

Παρά τις αλλεπάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμά του, λόγων των συνεχών εξελίξεων, ο Υπουργός επικοινώνησε το πρωί με τους παρουσιαστές της εκπομπής και τους διαβεβαίωσε κατηγορηματικά, ότι θα είναι συνεπής στην δέσμευσή του και στο ραντεβού του.